Tooling - Brand Protector

Een tool die je zorgvuldig opgebouwde merk online in de gaten houdt. Niet meer eindeloos tijd spenderen en je afvragen of er nieuwe spelers online zijn die het niet zo nauw nemen met de adviesprijzen. Gewoon simpel, via e-mail pro-actief geïnformeerd worden.

Laat Brand Protector het werk doen…je controle en nachtrust weer terug.

 

Gratis
Test account
Tot 10 ean's
Alle functies
Direct actief
Small
€100 per maand
Tot 500 ean's
Alle functies
Direct actief
Medium
€150 per maand
Tot 1500 ean's
Alle functies
Direct actief
Large
€200 per maand
Tot 3000 ean's
Alle functies
Direct actief

“wat een fantastische tool is dit…eindelijk iets gevonden wat simpel is, handig en gewoon werkt”

Veelgestelde vragen

Waarom doe je dit?

De laatste paar jaar kregen we steeds meer verzoeken om advies te geven over online vraagstukken. Echter, onze ‘reseller’ positie gaf ons niet voldoende slagkracht om ook het verschil intern te kunnen maken. Dat kan anders dachten wij, vandaar Marketflow.

Zijn jullie niet gewoon een marketing bureau?

Nee, een online strategisch en marketing plan doen wij ook, maar het grote verschil is dat wij nog eigen ondernemers zijn…tot op de dag van vandaag. Wij maken onze eigen praktische ervaringen en lessen beschikbaar voor andere bedrijven.

Is elk bedrijf geschikt?

Zeker niet. Onze ervaring heeft geleerd dat er een aantal ‘basis’ componenten moeten zijn om succesvol online te kunnen worden. Voordat wij starten, zullen we daarom altijd eerst een intakegesprek houden om te bekijken of die aanwezig zijn.

Hoe lang duurt het?

Dit is lastig om te beantwoorden omdat ieder bedrijf uniek is. Wat zijn de online ambities, wat is er al, hoe is de bedrijfscultuur. Het doel is altijd om binnen een afzienbare periode een succesvolle en volwassen e-commerce afdeling op te zetten die volledig past binnen de (wellicht) herziene bedrijfscultuur.

Marketflow

Dennenlaan 3
3971 JG Driebergen-Rijsenburg
(+31) 6 18659896
tom@marketflow.nl