Mijn account

Je hebt geen toegang tot deze pagina. Gaarne inloggen of schrijf je hier in.

Veelgestelde vragen

Waarom doe je dit?

De laatste paar jaar kregen we steeds meer verzoeken om advies te geven over online vraagstukken. Echter, onze ‘reseller’ positie gaf ons niet voldoende slagkracht om ook het verschil intern te kunnen maken. Dat kan anders dachten wij, vandaar Marketflow.

Zijn jullie niet gewoon een marketing bureau?

Nee, een online strategisch en marketing plan doen wij ook, maar het grote verschil is dat wij nog eigen ondernemers zijn…tot op de dag van vandaag. Wij maken onze eigen praktische ervaringen en lessen beschikbaar voor andere bedrijven.

Is elk bedrijf geschikt?

Zeker niet. Onze ervaring heeft geleerd dat er een aantal ‘basis’ componenten moeten zijn om succesvol online te kunnen worden. Voordat wij starten, zullen we daarom altijd eerst een intakegesprek houden om te bekijken of die aanwezig zijn.

Hoe lang duurt het?

Dit is lastig om te beantwoorden omdat ieder bedrijf uniek is. Wat zijn de online ambities, wat is er al, hoe is de bedrijfscultuur. Het doel is altijd om binnen een afzienbare periode een succesvolle en volwassen e-commerce afdeling op te zetten die volledig past binnen de (wellicht) herziene bedrijfscultuur.

Afspraak maken

Interesse gewekt? Maar nu een vrijblijvende afspraak.

Marketflow

Dennenlaan 3
3971 JG Driebergen-Rijsenburg
(+31) 6 18659896
tom@marketflow.nl